top of page

Sastanci sa članovima IRRCG po podružnicama - opštinama

Uvažene koleginice i kolege,

U cilju unapređenja rada Instituta RRCG i ostvarivanja što kvalitetnije saradnje sa članovima Instituta i podizanja nivoa računovodstvene profesije u Crnoj Gori,
obavještavamo Vas da će stručna služba Instituta RRCG tokom narednih mjeseci organizovati u svim opštinskim podružnicama sjednice na kojima će se razmatrati analiza rada Instituta RRCG i stepen saradnje sa svojim članovima.

Za navedene sjednice je predviđeno da se odvijaju kroz sledeće segmente:
1. Radni dio, odnosno odgovori na pitanja iz oblasti računovodstva, revizije, poreskih propisa i druge oblasti vezanih za rad računovođa. Ukoliko imate pitanja za koje je neophodna prethodna priprema u davanju odgovora, molimo vas da ista pošaljete na našu e-mail adresu [email protected].

2. Formalni dio, koji bi se odnosio na predlaganje načina ostvarivanja kvalitetnije komunikacije stručne službe Instituta RRCG i članova,

3. Svečani dio, u kojem bi istaknutim i zaslužnim pojedincima uručili priznanja za doprinos na unapređenju i afirmaciji računovodstva i revizije u Crnoj Gori.

Svi članovi će biti blagovremeno obaviješteni o danu i terminu održavanja sjednica u opštini u kojoj žive i/ili rade.

Pozivamo sve naše članove da prisustvuju navedenim sjednicama i da kroz aktivno učešće doprinesu ostvarivanju bolje komunikacije sa Institutom RRCG.

Učešće je slobodno i za ostala lica koja iskažu interesovanje.

bottom of page