top of page
pexels-pavel-danilyuk-8111865.jpg

Nagrada za doprinos unaprijeđenju računovodstvene i revizorske profesije u Crnoj Gori

Motiv uručenja nagrada 

U proteklom periodu računovodstvena profesija je bila izložena brojnim izazovima, manifestovanim kroz poteškoće izazvane COVID-19 virusom, brojnim zakonskim i podzakonskim izmjenama, fluktuacijama na tržištu.

 

Uvažavajući napore i kontinuirani rad u doslednoj primjeni zakonskih i podzakonskih akata za vjerodostojno i objektivno prikazivanje poslovnih promjena i finansijskog izvještavanja, Institut računovođa i revizora Crne Gore nastoji da oda priznanje kroz uručenje plaketa za doprinos unaprijeđenju računovodstvene i revizorske profesije u Crnoj Gori, pojedincima koji su to uradili tokom dugogodišnjeg rada u oblastima računovodstva i revizije. 

U tom duhu, molimo sve članove Instituta kao i zaposlene u oblasti računovodstva i revizije, da daju svoj doprinos u objektivnoj procjeni individualaca koji bi bili kandidati za uručenje navedenih plaketa. Upravni odbor Instituta će odabrati među dobitnicima nagrada pojedinca koji se najviše istakao u doprinosu unaprijeđenja profesije i biće nagrađen putovanjem.

U nastavku možete ispuniti formular za prijedlog kandidata.

White Fabric

Formular za prijedlog kandidata za uručenje plakete

Podijeli ovaj post kako bi tvoje kolege mogle takođe da učestvuju u izboru.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Vaš prijedlog je uspješno poslat!

bottom of page