top of page
Oporezivanje datih pozajmica fizičkim licima i prezentacija  USAID Programa poslovne savjetodavne podrške
Oporezivanje datih pozajmica fizičkim licima i prezentacija  USAID Programa poslovne savjetodavne podrške

уто 20. јун

|

Zoom

Oporezivanje datih pozajmica fizičkim licima i prezentacija USAID Programa poslovne savjetodavne podrške

Prijavljivanje za ovaj webinar je završeno.
Vidi ostale seminare

Vrijeme i mjesto održavanja

20. јун 2023. 10:00 – 14:00

Zoom

Učesnici

O webinaru

Institut računovođa i revizora Crne Gore organizuje redovni godišnji webinar za članove u utorak, 20.06.2023. godine sa početkom u 10:00h, online putem Zoom platforme na sledeću temu:

10:00-12:00h Oporezivanje datih pozajmica fizičkim licima (saradnici IRRCG)

Pored navedene teme, Institut računovođa i revizora Crne Gore u saradnji sa USAID Catalyze Engines of Growth projektom (EoG), organizuje informativnu sesiju koja će se održati dana 20. juna sa početkom u 12:00h.

Engines of Growth projekat (Projekat za rast i razvoj malih i srednjih preduzeća), čiji je cilj unapređenje pristupanja malih i srednjih preduzeća (SME) izvorima finansiranja, realizuje Program poslovne savjetodavne podrške (PPSP), okupljajući finansijske konsultante iz čitavog regiona, uključujući i računovodstvene agencije. Sa ciljem da proširi svoju mrežu finansijskih konsultanata, predstavnici Projekta će vas upoznati sa svojim Programom poslovne podrške, kao i načinom na koji možete da se prijavite za učešće u programu.

Agenda radionice:

12:00 – 12:10 Uvodno obraćanje – IRRCG

12:10 – 12:15 USAID Engines of Growth projekat – osnovne informacije o projektu (Dragana Stanojevic, Regionalni vođa tima, USAID EoG projekat)

12:15 – 12:45 Prezentacija Programa poslovne savjetodavne podrške (Marija Tanasoska, Regionalni finansijski ekspert, USAID EoG projekat)

12:45 – 13:15 Pitanja i odgovori

Napomena: Učešće na webinaru je besplatno za sve članove IRRCG koji su uredno izmirili sve obaveze po osnovu članarine za 2023. godinu. Ovaj webinar se vrednuje sa 2h kontinuirane profesionalne edukacije.

Registar članova je javno dostupan na https://www.irrcg.co.me/registarclanova. Na ovom linku možete provjeriti i broj časova kontinuirane edukacije koje ste ostvarili u 2022. i 2023. godini. Podsjećamo da su članovi dužni da u toku jedne kalendarske godine ostvare minimum 20h provjerljive kontinuirane edukacije, odnosno 60h provjerljive kontinuirane edukacije u posmatranom periodu od tri godine.

Za detalje u vezi kontinuirane edukacije možete pogledati Pravilnik o kontinuiranoj edukaciji na https://www.irrcg.co.me/kontinuiranaedukacija.

Podijeli ovaj događaj

bottom of page