top of page
Sastavljanje finansijskih izvještaja i prijave poreza na dobit za 2023. godinu
Sastavljanje finansijskih izvještaja i prijave poreza na dobit za 2023. godinu

чет 29. феб

|

Online

Sastavljanje finansijskih izvještaja i prijave poreza na dobit za 2023. godinu

Prijavljivanje za ovaj webinar je završeno.
Vidi ostale seminare

Vrijeme i mjesto održavanja

29. феб 2024. 10:00 – 15:00

Online

Učesnici

O webinaru

Poštovane koleginice i kolege,

U skladu sa odredbama Pravilnika o kontinuiranoj edukaciji planiramo da dana 29. februara 2024. godine održimo webinar na temu:

Sastavljanje godišnjih finansijskih izvještaja i poreske prijave za porez na dobit pravnih lica za 2023. godinu

Propisi kojima je uređen način sastavljanja i obaveza dostavljanja finansijskih izvještaja i poreske prijave za obračun poreza na dobit pravnih lica za 2023. godinu su skoro u potpunosti ostali nepromijenjeni u odnosu na obavezu za 2022. godinu.

Kako nema značajnijih izmjena u odnosu na prethodnu godinu predlažemo da u cilju racionalizacije navedenog webinara i vašeg radnog vremena nudimo članstvu mogućnost da sami oblikujete agendu navedenog webinara kroz predlog tema za obradu od strane predavača, kao i davanja odgovora na postavljena pitanja.

Pozivamo vas da prema navedenim oblastima (bilansi i poreska prijava) za predviđeni webinar predložite teme koje bi vama bile od značaja za sastavljanje finansijskih izvještaja i poresku prijavu, na kojima bi se predavači zadržali tokom svojih izlaganja, kao i pitanja po navedenim tačkama.

Sve vaše predloge očekujemo do 27.02.2024. godine.

Podsjećamo da učešćem na ovaj seminar ostvarujete 2 x 5 sati provjerljive kontinurane edukacije, kao i da se organizuje samo za članove Instituta RRCG bez obaveze plaćanja kotizacije.

Uprava IRRCG

Podijeli ovaj događaj

bottom of page