top of page
Sastavljanje godišnje poreske prijave za porez na dohodak fizičkih lica-GPPFL za 2023. godinu
Sastavljanje godišnje poreske prijave za porez na dohodak fizičkih lica-GPPFL za 2023. godinu

пон 22. апр

|

Zoom

Sastavljanje godišnje poreske prijave za porez na dohodak fizičkih lica-GPPFL za 2023. godinu

Prijavljivanje za ovaj webinar je završeno.
Vidi ostale seminare

Vrijeme i mjesto održavanja

22. апр 2024. 10:00 – 15:00

Zoom

Učesnici

O webinaru

Poštovane koleginice i kolege,

U skladu sa odredbama Pravilnika o kontinuiranoj edukaciji obavještavamo vas da će Institut računovođa i revizora CG organizovati webinar dana 22. aprila 2024. godine na temu:

Sastavljanje godišnje poreske prijave za porez na dohodak fizičkih lica-GPPFL za 2023. godinu.

Propisi kojima je uređen način sastavljanja i obaveza dostavljanja poreske prijave za obračun poreza na dohodak fizičkih lica za 2023. godinu su skoro u potpunosti ostali nepromijenjeni u odnosu na obavezu za 2022. godinu.

Kako nema značajnijih izmjena u odnosu na prethodnu godinu, predlažemo članovima da u cilju racionalizacije navedenog webinara i vašeg radnog vremena mogućnost da sami oblikujete agendu navedenog webinara kroz predlog tema za obradu od strane predavača, kao i davanja odgovora na postavljena pitanja.

Pozivamo vas da za predstojeći webinar u okviru registracione prijave postavite sva pitanja odnosno predložite oblasti koje bi bile korisne za obradu, na kojima će se predavači fokusirati prilikom svojih izlaganja. Ukoliko je potrebno detaljnije objasniti konkretnu situaciju, možete svoja pitanja postaviti putem e-mail adrese irrcg@irrcg.co.me.

Sve vaše predloge i pitanja očekujemo najkasnije do 19.04.2024. godine.

Prijavljivanje na webinar

Prijavljivanje i postavljanje pitanja se vrši isključivo popunjavanjem registracione forme na https://www.irrcg.co.me/registraciona-forma-seminar.

Prijavljivanje za webinar putem websajta je obavezno. 

Nakon popunjavanja registracione forme, na e-mail koji ste naveli u prijavi ćete dobiti instrukcije za prijavljivanje na Zoom platformu. Ukoliko ne dobijete instrukcije u prvih pet minuta po slanju prijave, prvenstveno je potrebno da provjerite foldere spam/junk/promocije u cilju provjere da li možda mail stigao u neki od navedenih foldera. Ako niste primili e-mail sa instrukcijama, u tom slučaju je potrebno kontaktirati organizatora na e-mail irrcg@irrcg.co.me.

Cijena, trajanje webinara i ostale bitne informacije

Webinar se održava u ponedeljak, 22.04.2024. godine sa početkom u 10:00h, online putem Zoom platforme. Ukoliko do sada niste imali iskustva sa prijavljivanjem na Zoom platfromu, možete zatražiti pisane instrukcije po koracima na e-mail irrcg@irrcg.co.me.

Predstojeći webinar predstavlja redovni godišnji webinar i učešćem na ovom seminaru ostvarujete 5 sati provjerljive kontinurane edukacije. Napominjemo da se isti organizuje samo za članove Instituta RRCG bez obaveze plaćanja kotizacije.

Za sve članove koji nisu izmirili obavezu po osnovu članarine za 2024. godinu, istu mogu izmiriti na sljedeće žiro račune u cilju učešća na webinaru:

· CKB banka: 510-205458-04

· Hipotekarna banka: 520-402105-52

Raspored


  • 30 минута

    Dobrodošlica i uvod u temu


  • 3 сата 30 минута

    Odgovori na unaprijed postavljena pitanja

1 more item available

Podijeli ovaj događaj

bottom of page